Schulden

Problematische schulden: u wilt een schuld betalen maar kan deze niet meer betalen. Het hebben van schulden kan spanning en een hoop zorgen opleveren. Soms lijken situaties uitzichtloos. Boelen Bewind heeft ruime ervaring in het samenwerken met de schuldhulpverlening. Ook zorgen wij middels bijscholing dat onze kennis op het gebied van schuldhulpverlening actueel is. Op die manier kunnen wij zo optimaal mogelijk samenwerken met de gemeentelijke schuldhulpverlening.

Om succesvol van start te gaan in een schuldhulp traject van uw gemeente is het van belang dat er geen nieuwe schulden ontstaan en uw financiële situatie stabiel is. Als bewindvoerderskantoor zorgen wij er voor dat u aan deze voorwaarden voldoet alvorens het schuldhulp traject van start zal gaan.

Zodra u onder bewind gesteld wordt zullen wij alle gerechtsdeurwaarders en incasso bureaus waar u een vordering heeft aanschrijven. U mag dan voortaan de deurwaarder of het incasso bureau naar ons doorverwijzen, wij zijn uw aanspreekpunt voor alle schuldeisers.